Lavaša rullītis ar krabju nūjiņām ir uzkoda, kas jau sen ir kļuvusi par biežu viesi uz mūsu galda. Tas tiek pagatavots ātri un vienkārši, bet tajā pašā laikā tas izrādās košs un gards cienasts gan piknikam, gan svētku pusdienām.
Sastāvdaļas:
Lavašs – 200 g
Krabju nūjiņas – 200 g
Olas – 4 gab
Siers – 120 g
Skābais krējums – 3-4 ēdamk
Ķiploki – 2-3 krustnagliņas
Dilles – 5 g
Kā gatavot:
Sajauc 3 ēdamkarotes krējuma, 2 ķiploka daiviņas, dilles.
Krabju nūjiņas sarīvējam, var izmantot arī krabju gaļu, garšu tas neietekmēs.
Iepriekš novārītās un nomizotās olas sarīvē uz rupjās rīves.
Lasi vēl: Vienkārša viltībiņa, kas man palīdzēja ietaupīt 10 kubikmetru ūdens mēnesī
Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
Visi produkti ir sagatavoti. Pirmo lavaša loksni ieziež ar plānu krējuma kārtiņu ar dillēm un ķiplokiem.
Un pa virsu krējumam uzklāj plānu kārtiņu siera.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu..
Tevi noteikti interesēs
- Kad gribas kaut ko vieglu, bet īpaši gardu, ņemu vistas fileju un jau pēc 10 minūtēm ceļu galdā svinīgu Jaungada uzkodu, kas garšo visiem
- Mans vīrs “aizmirsa” par manu dzimšanas dienu un devās pie drauga; es palutināju sevi ar greznu spa, par to samaksājot ar viņa kredītkarti
- 500 eiro par Ziemassvētku dāvanām: šādu summu plāno tām tērēt iedzīvotāji tikai vienā Latvijas reģionā un tā nav Rīga
- No “Dievmātes katedrāles zvaniķa” līdz “Duramam kurmim”: dārza influenceris Dāvids nosauc savas mūžīgās jaunības noslēpumu
- Meteorologs Toms Bricis maina līdzšinējās prognozes par laika apstākļiem svētku nedēļā: atklāj, cik zemu noslīdēs temperatūra
- Braucot pie vecākiem uz laukiem pielikām pilnus maisus ar cienastiem, bet māte mūs cienāja tikai ar kartupeļiem un salātiem – visu atvesto noslēpa














